-
-
25
27.12.2021 15:55:51 - Распечатать
25 ноября 2021 г. у студентов АПО-21 прошло внеклассное мероприятие на тему "British cuisine" в рамках дисциплины "Организация внеклассной работы" у АПО-19-361.
Старшекурсники самостоятельно подготовили мероприятие, провели викторину. Целью занятия была активизизация лексического материал на пройденную тему.
1. What dishes are popular in Great Britain?
2. How many times a day do British people eat?
3. What does a Traditional English breakfast consist of?
4. What is the most common lunch in Britain?
5. What is the traditional Christmas food?
6. What is often served with Yorkshire pudding?
7. What kind of dough is Trifle made of?
8. Which fruit is used to make the Banoffi pie?
9. What is "Oliver"?
10. What jam is used to make Battenberg cake?
Ответственные за проведение мероприятия:
1) Самойлова Виолетта - разработка сценария;
2) Степанова Юлия - придумывание игры и вопросов викторины;
3) Амбросьева Алина - составление презентации;
4) Гаврильева Моника - проведение мероприятия;
5) Тимофеева Яна - проведение мероприятия.
Старшекурсники самостоятельно подготовили мероприятие, провели викторину. Целью занятия была активизизация лексического материал на пройденную тему.
1. What dishes are popular in Great Britain?
2. How many times a day do British people eat?
3. What does a Traditional English breakfast consist of?
4. What is the most common lunch in Britain?
5. What is the traditional Christmas food?
6. What is often served with Yorkshire pudding?
7. What kind of dough is Trifle made of?
8. Which fruit is used to make the Banoffi pie?
9. What is "Oliver"?
10. What jam is used to make Battenberg cake?
Ответственные за проведение мероприятия:
1) Самойлова Виолетта - разработка сценария;
2) Степанова Юлия - придумывание игры и вопросов викторины;
3) Амбросьева Алина - составление презентации;
4) Гаврильева Моника - проведение мероприятия;
5) Тимофеева Яна - проведение мероприятия.